SKOLPASTORN

Är du vår nya skolpastor?

Vill du möta och finnas till för elever och personal på skolan och bygga relationer? Då kan det vara just dig vi söker!

Om oss

Skolkyrkan Nässjö är ett samarbete mellan alla församlingar i Nässjö kommun och önskan är att hjälpa ungdomar att hitta sin väg i livet.

Tjänsten är på 100% och följer i huvudsak skolans läsårstider.

Som skolpastor arbetar du i Nässjö kommun och tjänsten utgår från skolan. Då och då är skolpastorn även ute och besöker församlingar, möter ungdomsgrupper och predikar under gudstjänster.

Utöver skoltiden så är blir skolpastorn även inbjuden att hjälpa till under olika evenemang som sker i samband med skolan.

För mer information;

Alexander Bervebrink skolpastor

Sök tjänsten;

Johan Eng ordförande

SKOLPASTORN

Alexander Bervebrink

Vår skolpastor Alexander Bervebrink kommer från Malmbäck och jobbar som skolpastor i Nässjö kommun.

Hans tjänst utgår från skolan men är mellanåt även ute och besöker församlingar där han möter ungdomar och predikar under gudstjänster.